بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 607895
تعداد بازديد کنندگان سايت: 74709938 تعداد بازديد زيرپورتال: 950423 اين زيرپورتال امروز: 164 سایت در امروز: 4564 اين صفحه امروز: 54 دريافت RSS در امروز: 311 دريافت RSS صفحه: 0
هشدارهای بهداشتی
نکات بهداشتی در رابطه با تخم مرغ نکات بهداشتی در رابطه با تخم مرغ
نکات بهداشتی در رابطه با تخم مرغ نکات بهداشتی در رابطه با تخم مرغ
1394/3/8 جمعه
نکات بهداشتی در رابطه با تخم مرغ

- تخم مرغ بایستی در یخچال و در درجه حرارت پائین تر از 10 درجه سانتیگراد ( 8-4 ) نگهداری شود برای اینکه آلودگی های تخم مرغ از بین برود باید انرا به نحوی پخت که به کلیه قسمت های آن 70 درجه سانتیگراد حرارت برسد و هم زرده و هم سفیده ان کاملاً سفت شده باشد .

- باقیمانده غذاهایی که در تهیه انها از تخم مرغ استفاده گردیده است بایستی در یخچال و در دمای کمتر از 10 درجه سانتیگراد و یا در درجه حرارت بالاتر از 60 درجه سانتیگراد نگهداری شود

- در صورتیکه بخواهید ماده غذایی دارای تخم مرغ را که در یخچال نگهداری نموده اید مصرف نمائید بایستی انرا به نحوی گرم نمائید  که حرارت 70 درجه سانتیگراد   به تمامی قسمت های ان ماده ماده غذایی برسد

- از تماس  تخم مرغ خام با سایر مواد غذایی خوداری نمائید

- بعد از دست زدن به پوسته تخم مرغ بایستی دست ها را شست

- پوسته تخم مرغ خام نباید شسشته شود بلکه بایستی تخم مرغ را بصورت نشسته در یک ظرف در بسته قرار داده و در یخچال نگهداری شود

- در صورتیکه پوسته تخم مرغ به مدفوع یا خون اغشته باشد انرا بشوئید وبلافاصله مصرف کنید

- احتمال آلودگی تخم مرغ مرغ ترک دار بیشتر است لذا لزم است در مصرف اینگونه  تخم مرغ ها تسریع شود

ویژگی های تخم مرغ سالم :

-          پوسته تخم مرغ شفاف است و ترک ندارد

-          بعد از شکستن تخم مرغ ، زرده ان گلوله ای بوده وبا سفیده مخلوط نشده باشد

-          سفیده تخم مرغ بعد از شکستن شفاف است

توصیه های لازم برای مصرف کنندگان تخم مرغ

مصرف کنندگان و بخصوص مسافران بایستی از خوردن تخم مرغ خام و یا غذاهای دارای تخم مرغ خام بپرهیزند مواد غذایی نظیر سس مایونز و بستنی در صورتی که در تهیه انها دقت لازم نشود ممکن است برای انسان بیماریزا باشند

تخم مرغ را بعد از بجوش امدن اب بمدت 9-7 دقیقه در حال جوش نگهدارید تا زرده ان کاملاً سفت گردد

در پختن مواد غذایی نظیر کوکو و... دقت شود تا حرارت به تمام قسمت های ان برسد بطوریکه قسمت های مختلف ان سفت شده و شل نباشد
منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران

تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است