دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در بابلسر برگزار شد
ناصر دستوریان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر، از برگزاری دوره آموزشی بهداشت عمومی و مواد غذایی با حضور متصدیان عرضه گوشت قرمز و مرغ در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر، ناصر دستوریان، رئیس این اداره، با اشاره به اجرای برنامههای آموزشی ابلاغی سهماهه سوم سال جاری از سوی اداره کل دامپزشکی مازندران، اعلام کرد: بخش آموزش و ترویج اداره دامپزشکی شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار، دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در سالن جلسات اداره دامپزشکی بابلسر برگزار کردند.
وی افزود: این جلسه آموزشی و توجیهی با حضور متصدیان عرضه گوشت قرمز و مرغ شهرستان برگزار شد و مباحثی چون رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت فروشگاه، نحوه تأمین فرآوردههای خام دامی از مبادی مجاز، شیوههای عرضه بهداشتی گوشت قرمز، سفید و آلایشات، نحوه نگهداری گوشت قرمز و مرغ و همچنین رعایت اصول و ضوابط سازمان دامپزشکی به صورت مبسوط ارائه شد.
دستوریان تصریح کرد: در این دوره آموزشی بر لزوم اجرای مقررات و موازین قانونی و پرهیز از تخلفات بهداشتی در واحدهای صنفی تأکید شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر در پایان خاطرنشان ساخت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، ارتقای سطح آگاهی متصدیان واحدهای عرضه و رفع مشکلات بهداشتی پیشرو در زمینه عرضه مواد خام دامی در شهرستان بابلسر بوده است.
نظر دهید