• 1397/08/27 - 11:50
  • تعداد بازدید : 793
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساماندهی واحدهای پرورش طیوربومی ، رنگی و غیر مجاز در مازندران

مدیر کل دامپزشکی مازندران: کارگرهی در استان تشکیل شد که واحدهای پرورش طیور بومی ، رنگی و غیر مجاز پرورش طیور و یا واحدهای دارای پروانه های نامعتبر را با هدف تولید پایدار و بهداشتی ساماندهی خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشكی مازندران، اولین جلسه كارگره استانی ساماندهی واحدهای پرورش  طیوربومی ، رنگی و  فاقد پروانه معتبر و واحدهایی با فعالیت غیر مجاز مازندران با حضور مدیر كل دامپزشكی، نمایندگانی از سازمان جهاد كشاورزی، مسئولین نظام مهندسی كشاورزی و دامپزشكی استان و نمایندگان تشكل های بخش خصوصی در محل سالن جلسات دامپزشكی استان روز شنبه 26 آبان تشكیل شد.

در این جلسه دكتر رضوانی مدیر كل دامپزشكی استان هدف از تشكل جلسه را اعمال ضوابط و مقررات فنی و بهداشتی برای اجرای دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت جهاد كشاورزی در خصوص ساماندهی واحدهای طیور فاقد پروانه معتبر و واحدهایی با فعالیت غیر مجاز و همچنین پرورش طیور بومی، رنگی و روستائی اعلام داشت و افزود برای كنترل بیماریها و جلوگیری از بروز و انتشار برخی از بیماریهای مسری و مشترك بین انسان و طیور باید این دستورالعمل بر اساس قوانین موجود اجرائی شود.

وی حمایت از سرمایه گذاری و اشتغال، مدیریت تولید بصورت كمی، كیفی و بهداشتی محصولات طیور و كاهش مخاطرات بهداشتی ناشی از عملكرد واحدهای غیر مجاز و غیر بهداشتی را از دیگر اهداف تشكیل این كمیته استانی برشمرد و بر روند نظارت بهداشتی و اعمال قوانین برابر ضوابط قضایی بر عملكرد اینگونه واحدها را خواستار شد.

وی در ادامه افزود این كمیته در استان كار اجرایی خود را آغاز نمود و بر اساس دستورالعمل ابلاغی كلیه واحدهائی كه دارای پروانه نامعتبر هستند و یا بصورت غیر مجاز در حال فعالیت می باشند شناسائی و اقدامات لازم بعمل خواهد آمد.

مدیر كل دامپزشكی مازندران اعلام كرد، بر حسب دستورالعمل ها و قوانین موجود، نگهداری و  پرورش بیش از 100 قطعه پرنده در منازل روستائی غیر مجاز بوده و باید خارج از بافت بصورت صنعتی تعریف شود.

ایشان در پایان افزود،  طیور روستائی شامل پرندگانی از قبیل مرغ، اردك، غاز، بوقلمون، شتر مرغ، كبك، بلدرچین و پرندگان زینتی بوده كه بمنظور مصرف خانوار روستائی در مكانی داخل بافت روستا بصورت محصور شده نگهداری و پرورش داده می شود و حداكثر ظرفیت این پرندگان نباید بیش از 100 قطعه باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 2376
کلمات کلیدی
لینک کوتاه