بازرسین بهداشتی دامپزشكی مازندران سلامت انواع گوشت و فرآورده های خام دامی عرضه شده در سطح استان را در ماه مبارك رمضان كنترل مینمایند
72 اکیپ ثابت و سیار بازرسی بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان بر عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان نظارت می کنند .
دكتر مجید مختاری مدیر كل دامپزشكی استان مازندران با اعلام خبر فوق افزود : ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات دراین ماه پر خیر و بركت ، كارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشكی استان مازندران با تشكیل اكیپ های ثابت و سیار با همكاری سایر دستگاههای مرتبط در سطح استان بر عرضه فرآورده های خام دامی نظارت می نمایند . مختاری در ادامه به تعداد این اكیپ ها اشاره كرد و افزود : تعداد 292 نفر از پرسنل و همكاران نظارت بهداشتی این اداره كل در قالب 72 اكیپ ثابت و سیار در سطح شهرستانهای استان به منظور عرضه بهداشتی محصولات و فرآورده های خام دامی از اماكن تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی سركشی و نظارت می نمایند . مختاری در ادامه افزود اكیپ های سیارستادی اداره نظارت بر بهداشت عمومی این اداره كل متشكل از كارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشكی نیز بصورت مستمر در طول شبانه روز ضمن سركشی و بازدید از اینگونه اماكن ، بر نحوه عملكرد بازرسین بهداشتی دامپزشكی در سطح استان نظارت می نمایند . مدیر كل دامپزشكی استان نیز از كلیه هم استانیهای عزیز درخواست نمود تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی (فروش گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی دامپزشكی ، فاقد برچسب مشخصات ( TAG) ، فروش لاشه مرغ غیر بسته بندی شده ، حمل غیر مجاز گوشت در خودروهای غیر مجاز و فاقد یخچال ، فروش انواع گوشت و فرآورده های خام دامی دارای ویژگیهای نامطلوب و عرضه غیر بهداشتی انواع فرآورده های خام دامی وموارد مشابه ) مراتب را به شبكه های دامپزشكی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا پیگیری و اقدام لازم صورت پذیرد .
نظر دهید