جمع آوری 120 قطعه مرغ فله در نکا
در راستای تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مرغ در ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشتی دامپزشکی نکا در قالب اکیپ مشترک تعداد 120 قطعه مرغ شکم پر را که بصورت غیر مجاز کشتار در حال عرضه بود معدوم نمودند.
به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان نکا در راستای تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مرغ در ماه مبارک رمضان، بازرسان بهداشتی دامپزشکی این شهرستان در قالب اکیپ مشترک با ادارات صنعت، معدن و تجارت تعداد 120 قطعه مرغ شکم پر را که بصورت غیر مجاز کشتار و بصورت غیر بهداشتی در حال عرضه بود، ضبط و معدوم نمودند.
دکتر روح الله جمشیدی رئیس اداره دامپزشکی نکا افزود: توسعه کیفی گوشت مرغ به ویژه بهداشت و بازرسی آن ازجمله مسائل بسیار با اهمیت برای دامپزشکی در ارتقای سطح بهداشتی جامعه است چرا که با افزایش مصرف گوشت طیور در برنامه غذایی مردم، سلامت و بهداشتی بودن این گوشت نیز مد نظر قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: بازرسان بهداشتی دامپزشکی با نظارت بهداشتی بر نحوه عرضه مرغ بصورت بهداشتی تلاش می کنند تا سلامت عمومی جامعه را تامین نمایند.
ایشان تصریح نمود مزغ تازه آماده طبخ باید در دمای معمولی یخچال تا 72 ساعت بعد از تولید، نگهداری شده و در نایلکس با مشخصات به شهروندان عرضه شود و شهروندان نیز بمنظور تامین سلامت خود از خرید مرغ بصورت فله و یا فاقد مشخصات و یا مشخصات مخدوش پرهیز نمایند
نظر دهید