سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی مازندران خبر داد:
نظارت بر کشتار بیش از 16 هزار تن مرغ در کشتارگاه های طیور استان مازندران
سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی از کشتار 9 میلیون و 343 هزار 686 قطعه مرغ و استحصال 16 میلیون 50هزار 543 کیلوگرم گوشت در مدت یک ماه از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران دکتر عبدالرضا حسین زاده سرپرست معاونت سلامت این اداره کل با اعلام این خبر افزود: استان مازندران با توجه به همسایگی استان تهران بخش زیادی از مرغ تازه بازار تهران را تامین میکند از این رو تمام کشتارگاه های استان با توجه نیاز استان مازندران و تهران با تمام ظرفیت نسبت به تامین مرغ مورد نیاز شب عید و ماه مبارک رمضان اقدام کردند.
وی ضمن قدردانی از مدیران کشتارگاه های استان و انجمن کشتارگاه های استان جهت همکاری با ناظرین بهداشتی بخش دولتی افزود: طی بازدید مستمر و کشیک های همکاران اداره نظارت در ستاد و شهرستان ها 65 هزار 424 قطعه معادل 156 هزار 150 کیلوگرم به دلایل مختلف بهداشتی ضبط و معدوم شد.
حسین زاده با اشاره به وظیفه ذاتی سازمان دامپزشکی تاکید کرد همکاران دامپزشکی استان از هیچ کوتاهی که سلامت مردم را به خطر اندازد نخواهند گذشت و همچنین از مردم دعوت کرد تا جهت خرید مرغ از مراکز عرضه مجاز و مرغ هایی با بسته بندی و لیبل سازمان دامپزشکی خریداری نمایند و در صورت مشاهده تخلف حتما با شماره دامپزشکی شهرستان ها و یا با سامانه ارتباط مردمی 1512 تماس حاصل فرمایند.
نظر دهید