همزمان با اولین روز از طرح تشدید نظارت بهداشتی صورت گرفت:
بازدید مدیرکل دامپزشکی مازندران از مراکز عرضه شهرستان ساری
مدیرکل دامپزشکی مازندران در اولین از طرح تشدید نظارت بهداشتی با حضور در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان ساری و بازرسی از آن به صورت چهره به چهره با مردم دیدار کرد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران دکتر حمزه آقاپور کاظمی سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران پس از آغاز رسمی طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان مازندران با حضور در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان ساری ضمن نظارت بر عملکرد آنان با مردم دیدار و گفت و گو کرد.
وی در خصوص تشخیص و خرید گوشت سالم گفت: رنگ گوشت باید بسته به نوع، جنس و سن دام به رنگ طبیعی باشد وسطح خارجی گوشت باید بدون هرگونه تورم، خونمردگی، تغییر رنگ و یا خراش باشد.
وی ادامه داد مردم عزیز دقت نمایند تا سطح خارجی گوشت باید کاملاً تمیز و عاری از خونمردگی، ضربه، بیماری و یا ذرات خارجی باشد وهیچگونه بوی غیرطبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن نباید حس شود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه گوشت قرمز باید فاقد سوختگی و قارچ زدگی باشد گفت: بافت گوشت باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.
وی همچنین در خصوص مرغ نیز گفت: مردم عزیز باید مواردی همچون تازگی رنگ و بوی طبیعی مرغ و پوستی عاری از چروکیدگی را دقت نمایند.
آقاپور کاظمی تحلیل رفتن عضلات به خصوص در ناحیه سینه را نشانه بیماری انگلی و عفونی دانست و افزود: گوشت مرغ فاسد، تیره، پرخون یا کبود است. گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود.
نظر دهید