• 1399/12/19 - 11:30
  • تعداد بازدید : 1414
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت های بهداشتی دامپزشکی مازندران در نوروز 1400 تشدید می شود

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران ، دکتر گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی استان اظهار کرد ، به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از 25 اسفند جاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی آغاز  و تا 14 فروردین 1400 ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه هدف از اجرای این طرح را در نوروز 1400 ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده‌های خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح اکیپ‌های ثابت و سیار دامپزشکی  در سطح استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با انجام بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق می‌کنند.

دکتر گلپایگانی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه های دام و طیور ، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی ،مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستوران‌ها، هتل‌ها، کبابی‌ها، چلوکبابی ها،قصابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی برشمرد.

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده ، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272215
کلمات کلیدی
mazandaran ostan

mazandaran ostan

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید