رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جلسه شورای هماهنگی مدیران دامپزشکی مازندران:
مهمترین وظیفه سازمان دامپزشکی، سیاست گذاری و نظارت بر اجرای موازین و مقررات امنیت زیستی در اماکن دامی است
دکتر علی صفر ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی کشور با حضور در استان مازندران در جلسه شورای هماهنگی مدیران دامپزشکی این استان شرکت کرد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، دکتر گلپایگانی مدیرکل دامپزشکی استان ضمن خیرمقدم ، به تشریح وظایف و اقدامات دامپزشکی استان در حوزه های مختلف در سال ۱۴۰۰ به ویژه تلاشهای همکاران در حوزه تامین سلامت و تنظیم بازار مرغ پایتخت از طریق حضور فعال کارشناسان بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی مازندران در کشتارگاههای صنعتی طیور پرداخت.
دکتر ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی کشور در استان مازندران با حضور در جلسه شورای هماهنگی مدیران دامپزشکی اظهار داشت ، دامپزشکی یک دستگاه سلامت محور حاکمیتی و تخصصی است که در بحث امنیت غذایی در خط مقدم مبارزه با بیماریهای دامی وبیماریهای مشترک بین انسان و حیوان با منشاء دامی نقش آفرینی می کند.
وی در ادامه افزود ، عنوان دکتر دامپزشکی دارای محتوا می باشد و باید برای مدیریت مخاطرات احتمالی ، رفتارهایی را رصد و پایش کنیم و یکی از مهمترین وظیفه سازمان دامپزشکی سیاست گذاری و نظارت بر اجرای موازین و مقررات امنیت زیستی در اماکن دامی است و تحت هیچ شرایطی نباید در حرفه خودمان اصول تخصصی را نادیده بگیریم فی المثل استقرار نیروهای دولتی در زمان فعالیت کشتارگاه های دام و طیور که مورد تاکید ماست در راستای همین برنامه می باشد.
ایشان تاکید داشت کلیه پرسنلی که در سطح کشور دارای پست کارشناس نظارت بهداشتی کشتارگاهی هستند به دلیل اهمیت این جایگاه باید در پستی که قرار دارند فعالیت کنند و هیچ مدیری حق ندارد از افراد دارای پست نظارت بهداشتی کشتارگاه در جای دیگری استفاده کند و تاکید می کنم هیچ عذری در این خصوص از سوی مدیران پذیرفته نمی باشد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور که در جمع مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران شهرستانی دامپزشکی مازندران که به صورت وبینار در جلسه حضور داشتند در خصوص آزمایشگاه های دامپزشکی گفت ؛ در بحث آزمایشگاهی ۳ محور تجهیزات ، نیروی انسانی و فعالیت را دنبال می کنیم و از سطح بندی آزمایشگاه های تشخیص دامپزشکی در کشور خبر داد و افزود به زودی این موضوع ابلاغ می شود.
دکتر ماکنعلی در خصوص بکارگیری مسئولین فنی بهداشتی در واحدهای پرورش دام ، طیور و آبزیان گفت ، به دنبال این هستیم که فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی پس از گذراندن دوره های کارآموزی صلاحیت حرفه ای آنها مورد تائید قرار بگیرد و افراد پس از اخذ صلاحیت حرفه ای بر مبنای سیاست ها و قوانین سازمان دامپزشکی کشور به عنوان مسئول فنی بهداشتی در واحدهای پرورش به کار گرفته شوند.
وی خاطرنشان کرد ، مشکلی که امروزه تولید را مورد تهدید قرار می دهد تولید پراکنده است که باید از این اقدام جلوگیری بعمل آید چرا که تولید پراکنده تمامی مبنای تخصصی کنترل بیماریها را دچار مشکل می کند که ما در سازمان دامپزشکی کشور با بهره گیری از توان تخصصی و با انجام برنامه های علمی و عملی مثل اقدامات بهداشتی به روش آماده باش این مشکل را برطرف خواهیم کرد.
رییس سازمان دامپزشکی کشور در این جلسه با اشاره به رعایت اخلاق و صبوری در انجام امورات محوله اداری تاکید داشت، در دوران مسئولیت خودم ۲ اولویت را در دستور کاری خودم قرار دادم که ابتدا در رفتارهای مدیریتی اخلاق محوری را حاکم کردم که عملی هم شد و سپس اولویت دوم من بحث کمک به معیشت پرسنل بوده که توصیه می کنم در این مهم صبور باشید تا محقق گردد.
دکتر ماکنعلی در سخنان خود خطاب به کارکنان دامپزشکی مازندران، فعالیت و مدیریت در این استان را سخت برشمرد و گفت ؛ به نحوی عمل کنیم که در راستای منافع ملی و اجرای تعهدات حرفه ای بیشتر از گذشته حضور موثر داشته باشیم.
در پایان این جلسه رئیس سازمان دامپزشکی کشور و مدیر کل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی کشور به پرسش های مدیران ستادی و شهرستانی دامپزشکی مازندران پاسخ گفتند.
نظر دهید