• 1400/11/16 - 16:18
  • تعداد بازدید : 1172
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی مازندران:

تحقق شعار one health مستلزم همکاری بین بخشی برای سلامت انسان ، سلامت حیوان و سلامت محیط زیست می باشد

جلسه کمیته ارتقاء کیفیت شیر خام در مازندران با هدف تامین سلامت این ماده پروتئینی در دامپزشکی مازندران تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی ، جلسه کمیته ارتقاء کیفیت شیر خام روز چهار شنبه 13 بهمن ماه سال 1400 با حضور دکتر محمد حسن گلپایگانی ، نمایندگانی از سازمان جهاد کشاورزی ، صمت ، دانشگاه علوم پزشکی  و  برخی واحدهای تولیدی لبنی به منظور بحث و تبادل نظر جهت ارتقاء کیفیت شیر دریافتی در کارخانجات تولید محصولات لبنی در سطح استان در سالن جلسات دامپزشکی استان تشکیل شد.

دکتر گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی مازندران اظهار داشت ، مازندران رتبه برتر را در تولید محصولات لبنی در کشور دارا است و هدف از برگزاری این کمیته تخصصی ، بهبودی در کیفیت شیر خام به عنوان ماده اولیه محصولات لبنی می باشد و تاکید نمود اصول GMP در واحدهای پرورش دامی باید رعایت و مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به برخی باورهای غلط و یا شایعه های بی اساسی که ممکنه در بعضی اوقات در زمینه مصرف لبنیات پاستوریزه در جامعه منتشر می شود اظهار داشت ، رسالت جهانی در پی تحقق کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش مقاومت آنتی بیوتیکی با هدف کاهش بار میکروبی در شیر برای تامین سلامت این ماده پروتئینی می باشد.

مدیر کل دامپزشکی مازندران کاهش مصرف سموم و آنتی بیوتیک که موجب کاهش مقاومت آنتی بیوتیکی میگردد را در راستای تحقق شعار one health عنوان کرد و خواستار ارتباط بین بخشی بین سلامت انسان ، سلامت حیوان و سلامت محیط زیست شد.

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران حضور یک دامپزشک را به عنوان مسئول فنی بهداشتی در واحدهای لبنی ، مراکز جمع آوری شیر خام و دامداری ها الزامی عنوان کرد و گفت با حضور مسئول فنی بهداشتی بدون شک کیفیت شیر تولیدی مطلوب تر خواهد بود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 281417
کلمات کلیدی
mazandaran ostan

mazandaran ostan

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید