مدیرکل دامپزشکی مازندران در گفتگو با واحد خبر صدا و سیمای مرکز مازندران:
خواهش می کنیم مردم در هنگام خرید به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی توجه کنند
دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران در گفتگو با واحد خبر صدا و سیمای مرکز مازندران با اعلام اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز از مردم خواست تا به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی در هنگام خرید فرآورده های خام دامی توجه کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران در گفتگو با واحد خبر صدا و سیمای مرکز مازندران با اعلام اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز و گفت: این اداره کل با تشکیل 84 اکیپ روزانه که متشکل از 168 نفر از همکاران اداره کل دامپزشکی مازندران هستند نظارت ها را در کلیه کشتارگاه ها، مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی تشدید می کنند.
وی در پاسخ به نحوه عرضه گوشت و فرآورده های خام دامی گفت: محصولات فرآورده های خام دامی منجمد بود باید در دمای 18- درجه بهصورت منجمد عرضه شود و در صورت تازه بودن باید در دمای 0 الی 4 درجه به صورت تازه عرضه گردد.
وی تاکید کرد: هرگونه تغییر شکل در فرآورده، بوی نامطبوع یا شکل بسته بندی آن فرآورده ها غیر قابل مصرف بوده و باید معدوم گردد.
دکتر حمزه آقاپور کاظمی در پایان با اشاره به موقعیت ویژه استان مازندران به لحاظ توریستی بودن و حضور مسافران در ایام نوروز از شهروندان و مسافران محترم درخواست کرد علاوه بر اینکه فراوردههای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی را به سامانه 1512 اطلاعرسانی نموده تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی موردبررسی قرار گیرد.
شایانذکر است طرح تشدید نوروزی و ماه مبارک رمضان برحسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و با توجه به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تاپایان ماه مبارک رمضان در دو نوبت و کاری از ساعات 8 الی 14 و 14 الی 20 ادامه دارد
نظر دهید