• 1389/08/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 260
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرح تشدید نظارتی بهداشتی دام درعید قربان اجرا می شود

رییس سازمان دامپزشکی کشوردرگفتگو با خبرنگار آریا از تشدید طرح نظارتی بهداشتی دام درعید قربان توسط دامپزشکی خبر داد.

دكتر محسن دستورخاطر نشان كرد: با توجه به در پیش بودن عید سعید قربان و به استناد تبصره 2 ماده 2 آئین نامه بازرسی بهداشتی گوشت وبه منظور حفظ سلامت مصرف كنندگان گوشت قربانی و تامین بهداشت عمومی، با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی كلیه دستگاه ها از قبیل استانداری، فرمانداری ها، شهرداری ها، سازمان جهاد كشاورزی استان، دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشكی ، ائمه جمعه و جماعات، مراكز بهداشت استان و واحدهای تابعه ، كمیته امداد حضرت امام (ره)، بهزیستی هماهنگی های لازم صورت گرفته است.

وی یادآور شد: كشتارگاه های دام موظفند از ساعت 6 صبح روز عید قربان تا ساعت 13 ظهر به منظور پذیرش دام های قربانی و ذبح آنها اقدام وهمچنین بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی در محل كشتارگاه مستقر و آماده كار باشد.

رییس سازمان دامپزشكی كشورگفت: بازرسان بهداشتی موظف هستند تا اطلاعات لازم  را به منظور افزایش سطح آگاهی عمومی به ویژه در زمینه امكان انتقال بیماری و ابتلاء مصرف كنندگان از طریق مصرف گوشت های غیر بهداشتی را در قالب اطلاعیه، توضیحات شفاهی  ارایه دهند و به ویژه با توجه به افزایش گزارش موارد انسانی ابتلا به تب كریمه كنگو (CCHF) در شش ماه ابتدای سال جاری، به شهروندان توصیه كنند مصرف گوشت دام های قربانی پس از طی جمود نعشی در شرایط سرد انجام گیرد.

دكتر دستورگفت: تجهیزات مناسب شامل روپوش سفید، گوشی معاینه، ترمومتر، وسایل لازم جهت بازرسی بهداشتی گوشت، چكمه، كلاه، پیشبند، ماسك، دستكش سفید و... برای پرسنل مزبور تدارك دیده شده و لازم است كلیه مكان های مناسب برای استقرار اكیپ ها از قبیل شناسایی و تعیین شوند تا در روز عید سعید قربان، اكیپ های ثابت و سیار در این محل ها استقرار یابند.

دستور در خصوص ورود دام غیر مجاز به كشور گفت: متاسفانه در هر بخش و حوزه ای قاچاق وجود دارد اما تلاش دامپزشكی براین است تا با همكاری دیگر نهادهای مرتبط این مهم را به حداقل برساند.

رئیس دامپزشكی كشور خودكفایی در تولید داروهای دامی را از مهمترین اهداف این سازمان دانست و گفت: در حال حاضر 95درصد داروهای دامی كشور در 151كارخانه داروسازی داخلی تولید می شود.كه تولید اقلام داروی كشور را از وارد كردن نیازهای داوری دامی به خارج بی نیاز می كند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 236293
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید