مدیرکل دفتر نظارت بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور:
ممیزی کارخانه های خوراک دام، طیور و آبزیان با حساسیت بالای انجام می شود
مدیرکل دفتر نظارت بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در بازدید از یکی از کارخانههای خوراک دام و طیور استان مازندران که به همراه سرپرست اداره کل دامپزشکی صورت گرفت، بر سلامت غذا "از مزرعه تا سفره" و برنامههای سازمان دامپزشکی جهت نظارت، کنترل و ممیزی بر کارخانهها و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی تحت نظارت دامپزشکی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران هادی تبرایی، مدیرکل دفتر نظارت بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت تولید خوراک سالم و بهداشتی برای صنعت دام و طیور کشور گفت:خوراک دام سالم به عنوان یکی از عوامل اصلی در تامین سلامت دام اهمیت بالایی به لحاظ بهداشتی و اقتصادی دارد از این رو کارشناسان دامپزشکی به صورت شبانهروزی، تولید کارخانه خوراک دام و طیور کشور را بازرسی می نمایند.
وی افزود: کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور تمام مراحل تهیه مواد اولیه، نگهداری، حمل و نقل، تولید، توزیع و عرضه را برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و به صورت روتین از محصولات کارخانههای خوراک دام نمونهبرداری و آزمایش می کنند.
تبرایی با تاکید بر اینکه مشکلات بهداشتی در تولید، توزیع و عرضه خوراک مورد نیاز دام، طیور و آبزیان احتمال بروز مخاطرات بهداشتی، بیماریها و همچنین کاهش بازدهی تولید در صنعت پرورش را افزاریش خواهد داد از دامداران خواست تا خوراک دام و طیور مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید