• 1391/08/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 136
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دامپزشكان مستقر در كشتارگاههای صنعتی طیور استان بر نحوه عرضه مرغ بهداشتی نظارت میكنند .

معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با اعلام خبر فوق افزود در استان مازندران حدود 16 کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که در تمام این کشتارگاه ها یک نفر دامپزشک در بخش کشتار و یک دامپزشک دیگر در بخش قطعه بندی و بسته بندی بر نحوه عرضه مرغ بهداشتی نظارت های لازم را دارند .

دكتر حمید رسولی زاده با بیان اینكه در كشتارگاه علاوه بر دكتر دامپزشك ، كارشناس و یا كاردان دامپزشكی بعنوان ناظر بهداشتی و یك نفر روحانی ناظر شرعی بر نحوه كشتار و عرضه مرغ سالم از نظر بهداشتی و شرعی نظارت می كنند افزود شهروندان مازندرانی در صورتی می توانند با آرامش خاطر نسبت به خرید مرغ بهداشتی تازه اقدام نمایند كه به لیبل و یا برچسب روی مرغ بسته بندی شده توجه نموده تا مرغ خریداری شده از كشتارگاههای معتبر و تحت نظارت دامپزشكی بوده كه دارای تاریخ تولید و تاریخ انقضاء باشد . وی در پایان از هم استانیهای عزیز خواست تا از خرید مرغ هایی كه بصورت قطعه بندی با افزودنی های غیر مجاز نظیر رنگ زعفران در مراكزی عرضه میگردد كه تحت نظارت دامپزشكی نبوده جداً خودداری نمایند و در صورت مشاهده چنین تخلفاتی مراتب را سریعاً به دامپزشكی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا اقدامات قانونی لازم بعمل آید . رسولی زاده تعداد مرغ های كشتاری در طول هفت ماهه سال 1391 را در 16 كشتارگاه صنعتی حدود 27 میلیون و هشتصد هزار قطعه عنوان كرد .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 236012
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید