• 1403/07/24 - 14:15
  • تعداد بازدید : 214
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمپ یک واحد عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان نور

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نور یک واحد عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمپ گردید.

 
 
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان نور دکتر تقی گلی رییس این اداره گفت: یک واحد عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی، قطعه بندی غیرمجاز و عرضه گوشت قرمز دارای تغییرات ارگانولپتیکی و فساد به مدت یک هفته پلمپ گردید.
 
 گلی ادامه داد: یکی از وظایف مهم ادارات دامپزشکی نظارت مستقیم بر واحدهای عرضه فرآورده‌های خام دامی می‌باشد و این شهرستان دارای نزدیک به ۵۰۰ واحد عرضه می‌باشد که تحت نظارت کارشناسان واحد نظارت اداره دامپزشکی بطور مستمر می‌باشند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان نور در ادامه از مردم خواستند که ضمن دقت در تهیه فرآورده‌های خام دامی از مراکز مجاز و تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان، هرگونه تخلف بهداشتی که مشاهده کردند را به اداره شهرستان به شماره تماس ۴۴۵۵۴۵۲۰ اطلاع دهند.
  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان نور,گروه خبری
  • کد خبر : 328529
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید