دوشنبه 08 تیر 1405

flag
  • 1405/04/08 - 08:00
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کنترل بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در حسینیه‌های سوادکوه شمالی در تاسوعا و عاشورا

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان سوادکوه شمالی، با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، از اجرای طرح ویژه کنترل فرآورده‌های خام دامی در حسینیه‌های سطح شهرستان در روزهای تاسوعا و عاشورا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان سوادکوه شمالی، ابوالفضل بلباسی، رئیس این اداره، ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، از اجرای طرح ویژه کنترل فرآورده‌های خام دامی در حسینیه‌های این شهرستان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد.

 

 

وی اظهار داشت: در این ایام که مردم مؤمن و عزادار شهرستان با برپایی مراسم سوگواری و توزیع نذورات، گوشت و فرآورده‌های دامی را میان عزاداران توزیع می‌کنند، تیم‌های کارشناسی این اداره به همراه کارشناسان اداره بهداشت، در حسینیه‌ها و مراکز توزیع غذای نذری حضور یافته و بر شیوه نگهداری، حمل و توزیع فرآورده‌های خام دامی کنترل کاملی اعمال کردند.

 

 

بلباسی افزود: در این بررسی‌های میدانی، مواردی همچون سلامت گوشت قرمز و سفید، شرایط نگهداری در دمای مناسب، تاریخ تولید و انقضا، رعایت زنجیره سرد، نحوه پخت و توزیع غذا و همچنین رعایت اصول بهداشتی توسط متولیان موکب‌ها و حسینیه‌ها مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت.

 

 

رئیس اداره دامپزشکی سوادکوه شمالی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با هماهنگی خوب بین بخشی و آگاهی متولیان هیئت‌های مذهبی، در روزهای تاسوعا و عاشورا تخلف قابل توجهی در زمینه فرآورده‌های خام دامی مشاهده نشد و تمامی نذورات گوشتی با رعایت کامل ضوابط بهداشتی تهیه و توزیع گردید.

 

 

وی تصریح کرد: کارشناسان حاضر در این طرح، همچنین توصیه‌های لازم را در خصوص پیشگیری از بیماری‌های مشترک مانند تب کریمه کنگو، تب مالت و کیست هیداتیک به دست‌اندرکاران توزیع نذورات ارائه و بر نقش آموزش در حفظ سلامت عزاداران تأکید کردند.

 

 

بلباسی در پایان ضمن قدردانی از همکاری صمیمانه هیئت‌های مذهبی، خادمان حسینیه‌ها و کارشناسان اداره بهداشت، به عزاداران حسینی توصیه کرد: در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در زمینه سلامت گوشت و فرآورده‌های دامی، مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ یا تماس با اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات لازم به سرعت صورت گیرد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان سوادکوه شمالی,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 355957
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور