سه شنبه 11 آذر 1404

flag
  • 1404/04/29 - 16:31
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر صادرات ۲۸۸ کیلوگرم خاویار از مازندران در سه‌ماهه نخست سال جاری

در بازدید مشترک دکتر حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل دامپزشکی مازندران، و دکتر مرتضی مروتی از مرکز فرآوری خاویار شهرستان بابلسر، فرآیند تولید و کیفیت این محصول ارزشمند مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران در حاشیه این بازدید دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی با اشاره به جایگاه ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان برتر خاویار در جهان، از صادرات ۲۸۸ کیلوگرم خاویار با مجوز دامپزشکی مازندران در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

وی با تأکید بر اجرای سامانه های HACCP در واحد‌های تولید و استحصال خاویار در راستای تضمین و کنترل بهداشتی مراحل خاویار صادراتی، گفت: کنترل بهداشتی مراحل تولید، بسته‌بندی و صدور مجوز صادراتی و گواهی بهداشتی قرنطینه ای از مهم‌ترین اقدامات دامپزشکی در این حوزه است که موجب افزایش اعتماد بازارهای جهانی به محصولات ایرانی شده است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین افزود: ایران با برخورداری از ذخایر غنی ماهیان خاویاری در دریای خزر و فناوری پیشرفته فرآوری، همواره در زمره کشورهای پیشرو در تولید و صادرات خاویار قرار دارد و برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار این صنعت در دستور کار قرار گرفته است.مرتضی مروتی از تلاش های تولیدکنندگان این مرکز در راستای ارتقای کیفیت محصول قدردانی کرد و خاطرنشان ساخت: صنعت خاویار ایران به ویژه مازندران به دلیل کیفیت بالای خود در بازارهای جهانی شناخته شده است و باید با رعایت اصول علمی و بهداشتی، این جایگاه را حفظ و تقویت کنیم.

گفتنی است خاویار ایران به‌ویژه از استان‌های شمالی مانند مازندران، به دلیل کیفیت ممتاز، به بازارهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی صادر می‌شود و نقش مهمی در ارزآوری و معرفی توانمندی‌های اقتصادی کشور دارد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 342896
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور