بررسی راهکارهای افزایش ظرفیت تولید در راستای حمایت صنعت طیور
جلسهای با حضور مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی معاونین و مدیران ستادی و مدیران عامل زنجیره تولید گوشتی استان در سازمان جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد تا ضمن هماندیشی، مسائل و مشکلات این حوزه و راهکارهای حمایت از تولید و تامین امنیت غذایی بررسی شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران، جلسهای با هدف بررسی وضعیت توانمندیهای صنعت طیور استان، در سالن جلسات جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد.
این جلسه که با حضور مدیران عامل زنجیره تولید گوشتی استان برگزار شد، به منظور هماندیشی و بررسی مسائل مرتبط با حوزه صنعت طیور استان و اهمیت تصمیمگیریهای مناسب در شرایط کنونی، با هدف حفظ و حمایت از تولید و تامین امنیت غذایی شکل گرفت.
آقاپور کاظمی در حاشیه این نشست گفت: با توجه به اینکه مازندران، استان معین برای تامین گوشت مرغ در سطح کشور و تهران است از اتحادیه ها، انجمن ها و بخش خصوصی دعوت شد تا در خصوص مشکلات و معضلات احصا شده در تولید این صنعت گفت و گو گردد.
وی افزود: مباحثی همچون پایداری تولید، تامین نهاده ها، تامین جوجه یک روزه، شرایط پرورش و وضعیت کلی واحدهای اجداد مرغ مادر و گوشتی در استان بررسی شد.
وی تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی هم در راستای تسهیل اصطلاح فرآیند تولید و ایجاد امنیت غذایی پایدار با تشدید نظارت و تسریع در صدور مجوزها و انجام اقدامات پدافندی در راستای تسهیل مجوزهای حمل و نقل و تحت نظارت داشتن فرآیند تولید و جلوگیری از عرضه و توزیع گوشت مرغ خارج از زنجیره های تعریف شده اقدامات نظارتی را تشدید می کند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران در بحث رفع مشکلات زنجیره های تولید گفت: مشکلات مورد نظر زنجیره های تولید مطرح شد که با ارائه راهکارهای مرتبط جهت تداوم تولید و رسیدن به سهمبری استان در میزان جوجه ریزی در سطح کشور اقدامات لازم به موقع انجام خواهد شد تا با هماهنگی بین بخشی نظارت دقیق بر فرآیند تولید، فرآوری، عرضه و نگهداری گوشت مرغ بتوانیم تامین مناسبی را که از اول سال تا کنون داشتیم برای استان و استان های معین برقرار نماییم.
نظر دهید