نظارت بهداشتی دقیق سازمان دامپزشکی ضامن سلامت گوشت قرمز در بازار
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی مازندران با اشاره به نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه های گوشت استان از ضبط و معدوم سازی 1 راس دام به ازای 1000 راس خبر داد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی مازندران با اشاره به نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه های گوشت استان از ضبط و معدوم سازی 1 راس دام به ازای 1000 راس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران دکتر علیرضا آقاجانی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل با اشاره به نظارت دقیق همکاران ناظر بهداشتی و ناظرین شرعی کشتارگاه ها در مدت 1 ماه طرح تشدید نوروز تا پایان تعطیلات عید افزود: در این مدت تعداد 43هزار 580 راس دام سبک و سنگین در کشتارکاه ها دامی استان کشتار شد که در این بین تنها 48 راس آن به دلایل مختلف بهداشتی ضبط و معدوم شد.
وی ادامه داد: میزان وزن استحصالی از این کشتار 1 میلیون 490 هزار 868 کیلوگرم بوده که در این بین 662 هزار 435 کیلو گرم مربوط به دام سبک مانند گوسفند، بز و ... و 828هزار و 433 کیلو گرم مربوط به دام سنگین مانند گاو و گوساله بوده است.
آقاجانی از نظارت بهداشتی در هنگام عرضه آن در فروشگاه ها و قصابی های خبر داد و تاکید کرد: مردم عزیزمان به هیچ عنوان گوشت قرمز را از مراکز غیر مجاز تهیه نکرده و حتما به لیبل و مهر دامپزشکی بر روی لاشه گوشت دقت نمایند تا خدای نکرده از گوشت های کشتار غیر مجاز برای مصارف خود استفاده نکنند.
نظر دهید