بازدید كارشناسان دامپزشكی از رستورانها
رئیس اداره دامپزشکی بابلسر و فریدونکنار از بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این شهرستانها از رستورانها خبر داد.
به گزارش اداره دامپزشكی بابلسر، دكتر كریم پور رئیس این اداره اظهار داشت: بازرسان بهداشتی دامپزشكی در بازدیدهای ادواری خود علاوه بر بازدید كارشناسی از مراكز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ، از رستورانهای شهری و بین شهری نیز بازدید نموده و بر روند تولید غذای بهداشتی نظارت می كنند.
وی افزود، در همین راستا كارشناسان بهداشتی دامپزشكی بمنظور تامین غذای سالم و بهداشتی با تشكیل اكیپ مشترك با نمایندگان فرمانداری، ادارات صمت، بهداشت و بازرسان صنوف از رستوران های سطح شهرستانهای بابلسر و فریدونكنار بازدید بعمل آورده و مقداری هم مواد پروتئینی فاسد را كشف و از چرخه مصرف خارج نمودند.
كریم پور تاكید كرد، ارزانی غذا توسط برخی از رستورانها باید رصد و پیگیری شود كه چگونه از مواد پروتئینی درجه یك غذای ارزان ارائه میكنند و اظهار داشت، با توجه به توریستی بودن منطقه و فعالیت زیاد رستورانها در شهرستانهای ساحلی، وظیفه ما دوچندان بوده كه با حساسیت بیشتری با موضوع برخورد كنیم.