نظارت های بهداشتی دامپزشکی مازندران در نوروز 1400 تشدید می شود
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران ، دکتر گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی استان اظهار کرد ، به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان از 25 اسفند جاری طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید ، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی آغاز و تا 14 فروردین 1400 ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه هدف از اجرای این طرح را در نوروز 1400 ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال شهروندان عنوان کرد و افزود: برای اجرای این طرح اکیپهای ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با انجام بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق میکنند.
دکتر گلپایگانی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاه های دام و طیور ، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی ،مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، هتلها، کبابیها، چلوکبابی ها،قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآورده های دامی برشمرد.
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده ، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند.
نظر دهید