نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران های شهرستان آمل
بازدید بهداشتی کارشناس واحد نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره دامپزشکی آمل از فروشگاههای عرضه کننده فرآورده های خام دامی و رستورانهای سطح شهرستان در راستای اجرای دقیق ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان آمل دکتر حمید رسولی زاده رییس این اداره گفت: بازدید بهداشتی کارشناس واحد نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره دامپزشکی آمل از فروشگاههای عرضه کننده فرآورده های خام دامی و رستورانهای سطح شهرستان در راستای اجرای دقیق ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی جهت تامین بهداشت و امنیت غذایی آحاد جامعه صورت گرفت.
رسولی زاده افزود: طی این بازدید مقدار ۳۳ کیلوگرم گوشت قرمز از دو مرکز عرضه و یک رستوران بدلیل فقدان شرایط بهداشتی و ارگانولپتیکی مناسب معدوم گردید.
نظر دهید