• 1404/04/18 - 17:07
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از یک قرن خدمت به سلامت جامعه؛ سازمان دامپزشکی کشور۵۴ ساله شد

با گذشت ۵۴سال از تصویب قانون تأسیس سازمان دامپزشکی کشور در ۱۶ تیرماه ۱۳۵۰، رئیس این سازمان بر ریشه‌های عمیق و تاریخی نهاد دامپزشکی در ایران تأکید کرد و گفت: دامپزشکی در کشور ما تنها یک سازمان ۵۴ ساله نیست؛ بلکه ریشه‌ای بیش از یک قرن دارد.

 
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ، علیرضا رفیعی‌پور با اشاره به قدمت تشکیلات دامپزشکی در ایران تصریح کرد: تشکیلات رسمی دامپزشکی در کشور ما، پیش از تصویب قانون تأسیس سازمان دامپزشکی، به‌صورت ساختارمند وجود داشته است.

وی افزود: در واقع، بیش از ۱۰۰ سال است که دامپزشکی در قالب یک نهاد تخصصی، مسئولیت کنترل بیماری‌ها، سلامت دام و حفظ سرمایه دامی کشور را بر عهده دارد. 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ثبت رسمی سازمان دامپزشکی در سازمان ثبت اسناد کشور گفت: هویت حقوقی این سازمان در ۱۶ تیر ۱۳۵۰ با تصویب قانون دامپزشکی در مجلس وقت شکل گرفت و از آن زمان تاکنون به‌عنوان یکی از ارکان اصلی حفظ سلامت وسرمایه جامعه و امنیت غذایی فعالیت می‌کند. 

رفیعی‌پور با یادآوری مأموریت‌های کلیدی این نهاد افزود: وظایف دامپزشکی تنها مربوط به دام نیست؛ بلکه ارتباط مستقیم با زندگی انسان‌ها دارد. زمانی که از کنترل بیماری‌ها، بهداشت خوراک دام و سلامت مواد غذایی صحبت می‌کنیم، یعنی از جان مردم محافظت می‌کنیم؛ به همین دلیل دامپزشکی همیشه باید جلوتر از بحران‌ها حرکت کند. 

وی همچنین به شرایط حساس کشور در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: در دوره‌هایی مانند جنگ دوازده روزه، دامپزشکی توانست بدون بروز اپیدمی، امنیت غذایی و بهداشت دام را حفظ کند و امروز نیز با برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی آینده، در شرایطی پایدار و بدون بحران قرار داریم.

 رئیس سازمان دامپزشکی خاطرنشان کرد: سالگرد سازمان دامپزشکی فرصتی برای یادآوری نقش بی‌بدیل این نهاد در سلامت عمومی کشور است که با ادامه مسیر تخصصی و علمی، صیانت از جان و ثروت مردم ایران را سرلوحه قرار داده است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار شهرستان ها,شهرستان گلوگاه,شهرستان بهشهر ,شهرستان نکا,شهرستان ساری - میاندرود,شهرستان جویبار,شهذستان سیمرغ,شهرستان قائمشهر,شهرستان سوادکوه شمالی,شهرستان سوادکوه,شهرستان بابل ,شهرستان آمل,شهرستان بابلسر - فریدونکنار,شهرستان محمودآباد ,شهرستان نور,شهرستان نوشهر,شهرستان چالوس - کلاردشت,شهرستان تنکابن - عباس آباد ,شهرستان رامسر ,اخبار اسلایدر,گروه خبری,شهرستان میاندورود
  • کد خبر : 341441
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید