برگزاری دوره آموزشی "ایمنی کار در کشتارگاه ها و بهداشت مواد غذایی " در دامپزشکی مازندران
اداره کل دامپزشکی مازندران یک دوره آموزشی با عنوان ایمنی کار در کشتارگاه ها و بهداشت مواد غذایی را برای کارشناسان کشتارگاه های دام و طیور دامپزشکی مازندران برگزار نموده است.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، دوره آموزشی ایمنی کار در کشتارگاه ها و بهداشت مواد غذایی با حضور کارشناسان کشتارگاهی دامپزشکی مازندران روز پنجشنبه در مرکز تشخیص و بررسی بیماریهای طیور دوک تشکیل شد.
دکتر محمد حسن گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی مازندران مدرس این دوره آموزشی ، مطالب و آخرین دستورالعمل ها ، ضوابط و مقررات بین المللی را در این خصوص برای شرکت کنندگان تشریح کرد.
گفتنی است به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی با برنامه ریزی انجام گرفته برخی از کارشناسان شهرستانهای اطراف مرکز به صورت حضوری و سایرین از طریق وبینار در این دوره آموزشی ۵ ساعته شرکت داشتند.
نظر دهید