تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی مازندران در نوروز
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران اظهار داشت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی در ایام عید نوروز 95 مطابق برنامه سراسری سازمان دامپزشکی کشور اجرا میشود.
دکتر سید حسین رضوانی در گفتگوئی اعلام کرد: تلاش خواهیم کرد فرآوردههای خام دامی سالم، بهداشتی و مطمئن در دسترس مسافرین نوروزی و شهروندان قرار گیرد.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح، کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مازندران در قالب اکیپهای سیار با تردد در سطح استان و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی نظیر سردخانههای مواد پروتئینی، خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، کارگاههای تولید و بستهبندی فرآوردههای خام دامی و مراکز عرضه این فرآوردهها از قبیل قصابیها، مرغفروشیها، ماهیفروشیها، فروشگاههای زنجیرهای، رستوران ها ، هتل ها و دیگر اماکن مرتبط نظارت دقیق داشته و با متخلفین حوزه سلامت و امنیت غذایی برخورد قانونی خواهند داشت.
رضوانی افزود: در ایام تعطیلات نوروز برخی از افراد سودجو از این فرصت سوء استفاده نموده و با عرضه مواد خوراکی فاسد سلامت شهروندان و مسافرین را به خطر می اندازند که در این مواقع دامپزشکی با نظارت های دقیق خود و برقراری کشیک های نوروزی و تشکیل اکیپ های ویژه سیار بمنظور سرکشی از این مراکز از فعالیت این واحدهای متخلف جلوگیری بعمل می آورند.
ایشان از مسافرین نوروزی و شهروندان مازنی درخواست نمود تا فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز عرضه و فروش مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، کد پروانه بهره برداری بهداشتی دامپزشکی بر روی محصولات توجه کرده و در مواقع خرید گوشت قرمز حتماً به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشهها و همچنین برچسب تگ روی لاشه در قصابیها و مراکز عرضه دقت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا موارد مشکوک عرضه فرآوردههای دامی مراتب را به اطلاع ادارات دامپزشکی شهرستان مربوطه برسانند.
نظر دهید