جمعه 13 تیر 1404

flag
  • 1404/04/09 - 20:32
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های دامپزشکی برای ذبح دام در ایام محرم

مدیرکل دامپزشکی استان مازندران برای حفظ سلامتی شهروندان در ایام محرم از مردم مومن دیارعلویان خواست تا توصیه های بهداشتی دام پزشکی را جدی بگیرند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران دکتر حمزه آقاپورکاظمی مدیرکل به لزوم اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی در خصوص رعایت نکات بهداشتی بیش از پیش در روزهای ماه محرم تاکید کرد.

وی ضمن دعوت از مردم مومن استان مازندران و متولیان امر عزاداری در مساجد و هیئت ها خواست دام های خود را در کشتارگاه های مجاز در سطح استان کشتار نمایند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران همچنین توصیه کرد از خرید دامهایی با علایم لاغری مفرط، ترشحات آبکی و چرکی، دارای تاول بر روی پوست و دمبه و اندام خارجی، دارای پشم های ژولیده و بلند، دارای لنگش در هنگام راه رفتن، آثار کچلی روی پوست خودداری نمایند.

آقاپور کاظمی ادامه داد: مردم عزیز گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند و وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

وی با اشاره به گرمای هوا و امکان بروز بیماری تب کریمه هشدار داد تا حتما برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند و در صورت مشاهده کنه بر روی دام هرگز آنرا با دست نکشند همچنین از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری نموده و گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

آقاپورکاظمی همچنین از مردم خواست از کبد و جگرهایی با کیست های کچی، آهکی و آبکی و ریه های گوشتی و چرکی جدا خودداری نمایید و اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند. 

در پایان مردم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و درخواست ها و مشکلات خود را با شماره 1512 پل ارتباطی دامپزشکی با مردم تماس حاصل نمایید.

 

 

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,اخبار اسلایدر,هشدار بهداشتی,گروه خبری
  • کد خبر : 341077
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور