سه شنبه 02 دی 1404

flag
  • 1404/10/01 - 13:42
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در بابلسر

 دوره‌ای آموزشی با هدف ارتقای سطح آگاهی و رفع مشکلات بهداشتی در مراکز عرضه مواد خام دامی، با حضور مدیران فروشگاه‌های زنجیره‌ای در شهرستان بابلسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر، در راستای اجرای برنامه‌های آموزشی ابلاغی، دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی توسط بخش آموزش و ترویج اداره دامپزشکی این شهرستان برگزار شد.

ناصر دستوریان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر، در این خصوص اظهار داشت: این دوره به منظور افزایش دانش و آگاهی مدیران فروشگاه‌های زنجیره‌ای در زمینه‌های مختلف بهداشتی مرتبط با عرضه مواد پروتئینی ترتیب داده شد.

وی افزود: در این جلسه آموزشی، موضوعات مهمی از جمله رعایت اصول بهداشت فردی و فروشگاهی، نحوه تأمین فرآورده‌های خام دامی از مبادی مجاز، شیوه‌های بهداشتی عرضه گوشت قرمز، سفید و آلایش، اصول نگهداری این محصولات و همچنین ضوابط سازمان دامپزشکی به طور مبسوط تشریح و بر لزوم اجرای دقیق مقررات و جلوگیری از تخلفات بهداشتی تأکید شد.

دستوریان خاطرنشان کرد: هدف اصلی از برگزاری این دوره، ارتقای سطح آگاهی متصدیان و کمک به رفع چالش‌های بهداشتی در زمینه عرضه مواد خام دامی در شهرستان است که قطعاً در افزایش سلامت محصولات و حفظ اعتماد مصرف‌کنندگان مؤثر خواهد بود.

شایان ذکر است در این دوره، مباحث آموزشی توسط مدرس دوره ارائه و بر رعایت موازین قانونی و بهداشتی تأکید شد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان بابلسر - فریدونکنار,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 349679
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور