سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان مازندران:
نظارت سختگیرانه بر واردات نهادههای دامی
سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران با بیان این که استان تاکنون از مزیت های مرزی خود با پنج کشور حاشیه دریای خزر بهره نبرده است، توضیح داد: با راهبرد دولت سیزدهم، ارتباط با کشور روسیه و استان مازندران مورد اهتمام قرار گرفت
فعالیت دامپزشکی برای پیشگیری از پاندمیهای بزرگ بیماری دام
سرپرست ادار کل دامپزشکی مازندران گفت: وظیفه اداره دامپزشکی جلوگیری و پیشگیری از پاندمیهای بزرگ بیماریهای مشترک انسان و دام، درمان و پیشگیری از بیماری در صنعت که میتواند کمر کشور را در بسیاری از مقاطع خم کند و کشور را دچار مشکلات جدی کند، است.
سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران:
در 6 ماه نخست سال 142 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در استان معدوم شد
سرپرست دامپزشکی مازندران گفت: در سال جاری ۱۸ واحد متخلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان پلمب شد.
خبری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در مازندران نیست
سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران از کشتار ۵۱ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۶۵۱ قطعه دام در ۶ ماهه جاری داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد بروز آنفولانزای فوق حاد پرندگان در استان نبودهایم.
به مناسبت هفته دامپزشکی صورت گرفت:
تقدیر فرماندار سوادکوه از کارکنان اداره دامپزشکی شهرستان سوادکوه
به مناسبت هفته دامپزشکی و در راستای تقدیر از زحمات کارکنان دامپزشکی شهرستان سوادکوه دکتر غلامی فرماندار این شهرستان با کارکنان اداره دامپزشکی سوادکوه دیدار کرد
در پنجمین روز از هفته دامپزشکی با شعار دامپزشکی آموزش و پژوهش صورت گرفت:
انعقاد و تفاهمنامه آموزشی اداره کل دامپزشکی مازندران با اداره کل آموزش فنی و حرفهای
در پنجمین روز از هفته دامپزشکی با شعار دامپزشکی آموزش و پژوهش، تفاهمنامه آموزشی اداره کل دامپزشکی مازندران با اداره کل آموزش فنی حرفهای مازندران انعقاد گردید.
بمناسبت هفته و روز ملی دامپزشکی:
دیدار فرماندار مرکز مازندران با رئیس و کارکنان اداره دامپزشکی شهرستان ساری
سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران در مراسم با شکوه 14 مهر روز ملی دامپزشکی و هفته دامپزشکی:
ارتباط مستقیم دامپزشکی با رونق صادرات
مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه خلاف تصور عموم جامعه دامپزشکی صرفاً یک حرفه برای درمان بیماری دام نیست،گفت: دامپزشکی به معنای نظارت شبانهروزی و بیوقفه برای حفظ مهمترین سرمایه انسانی و اجتماعی، جهاد و ازخودگذشتگی برای ایجاد امنیت غذایی پایدار و ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.