برگزاری دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در فریدونکنار
دکتر ناصر دستوریان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر و فریدونکنار، از برگزاری دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر و فریدونکنار دکتر ناصر دستوران با اعلام این خبر گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقای دانش بهداشتی متصدیان صنف مواد پروتئینی و با همکاری مدیریت اصناف و اتحادیه رستورانها و پروتئینی شهرستان فریدونکنار در سالن جلسات اتاق اصناف فریدونکنار برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این کارگاه توجیهی که با حضور متصدیان عرضه گوشت قرمز و مرغ شهرستان برگزار شد، مباحثی چون رعایت اصول بهداشت فردی و محیط فروشگاه، نحوه تأمین فرآوردههای خام دامی از مبادی مجاز و شیوههای نگهداری و عرضه بهداشتی گوشت قرمز و مرغ آموزش داده شد و دکتر باباعلیان، مدرس دوره، بر لزوم اجرای دقیق مقررات سازمان دامپزشکی و پرهیز از هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی تأکید کرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان با اشاره به اهمیت آموزش مستمر فعالان حوزه مواد غذایی، خاطرنشان کرد: ارتقای آگاهی متصدیان، ضامن سلامت فرآوردههای خام دامی و صیانت از سلامت عمومی جامعه است. این دورهها بهصورت مستمر برای پیشگیری از مخاطرات بهداشتی در سطح شهرستان ادامه خواهد یافت.
نظر دهید