دوشنبه 10 آذر 1404

flag
  • 1404/05/23 - 23:45
  • تعداد بازدید : 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی در فریدونکنار

دکتر ناصر دستوریان، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر و فریدونکنار، از برگزاری دوره آموزشی بهداشت در مراکز عرضه مواد پروتئینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بابلسر و فریدونکنار دکتر ناصر دستوران با اعلام این خبر گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقای دانش بهداشتی متصدیان صنف مواد پروتئینی و با همکاری مدیریت اصناف و اتحادیه رستوران‌ها و پروتئینی شهرستان فریدونکنار در سالن جلسات اتاق اصناف فریدونکنار برگزار شد.  

وی تصریح کرد: در این کارگاه توجیهی که با حضور متصدیان عرضه گوشت قرمز و مرغ شهرستان برگزار شد، مباحثی چون رعایت اصول بهداشت فردی و محیط فروشگاه، نحوه تأمین فرآورده‌های خام دامی از مبادی مجاز و شیوه‌های نگهداری و عرضه بهداشتی گوشت قرمز و مرغ آموزش داده شد و دکتر باباعلیان، مدرس دوره، بر لزوم اجرای دقیق مقررات سازمان دامپزشکی و پرهیز از هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی تأکید کرد.  

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان با اشاره به اهمیت آموزش مستمر فعالان حوزه مواد غذایی، خاطرنشان کرد: ارتقای آگاهی متصدیان، ضامن سلامت فرآورده‌های خام دامی و صیانت از سلامت عمومی جامعه است. این دوره‌ها به‌صورت مستمر برای پیشگیری از مخاطرات بهداشتی در سطح شهرستان ادامه خواهد یافت.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان بابلسر - فریدونکنار,اخبار اسلایدر,گروه خبری
  • کد خبر : 343816
کلمات کلیدی
admin ادمین مازندران

admin ادمین مازندران

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور