مدیر کل دامپزشکی استان مازندران در آستانه نوروز و استفاده از ماهی قرمز در سفره هفت سین :
احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز
ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیماریزا نبوده و توصیههای بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران ، دکتر محمد حسن گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی استان اظهار داشت : تا کنون این موضوع که ویروس عامل بیماری کووید 19 بتواند ماهیان را درگیر کند به اثبات نرسیده اما باید مراقب بود تا این ویروس به صورت مکانیکی از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز به انسان منتقل نگردد.
وی در ادامه تاکید کرد ، توصیه می کنیم در صورت تماس با ماهی و یا آبی که در آن ماه قرمز نگهداری می شود، بلافاصله دستها را با آب و صابون کاملاً بر اساس پروتکل های بهداشتی و یا با استفاده از مواد ضدعفونی کننده مناسب ، شستشو کنیم.
نظر دهید