شرکت مدیران ، کارشناسان و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور استان مازندران در دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های صنعتی طیور
به گزارش روابط عمومی ، دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های صنعتی طیور در روز پنجشنبه 17 آذرماه توسط سازمان دامپزشکی کشور با حضور مدیر کل ، معاون سلامت ، مدیران شهرستان ، رئیس و کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی مازندران و مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های صنعتی طیور استان مازندران در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی مازندران تشکیل شد.
این دوره آموزشی که توسط سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد حاضرین به صورت وبیناری در این دوره آموزشی شرکت نمودند.
هدف از برگزاری این دوره آموزشی ارتقاء سطح علمی کارشناسان این حوزه برای نظارت بر تولید محصول سالم و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی می باشد.
نظر دهید