• 1395/01/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان مازندران صورت گرفت :

3719 نوبت بازدید کارشناسی از مراکز آبزی پروری در مازندران

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران عملکرد یکساله اداره بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان این اداره کل را تشریح کرد .

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران عملکرد یکساله اداره بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان این اداره کل را تشریح کرد . وی با تاکید بر فعال بودن تعداد 1132 واحد فعال مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی ، گرمابی، دریایی و زینتی در استان اظهار داشت: مازندران با داشتن ظرفیت بالا در امر تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی و گرمابی، قطب اصلی این صنعت در کشور محسوب میگردد.

دکتر سید حسین رضوانی گفت: در طول سال 1394 کارشناسان آبزیان ستاد و شهرستانهای استان بمنظور پایش و بررسی بیماریهای آبزیان و حفظ و حراست از این سرمایه عظیم استانی که با تولید پایدار و اشتغال در استان همراه می باشد تعداد 3719 نوبت بازدید کارشناسی را همراه با انجام نمونه برداری آب و ماهی از این واحدها داشتند.

وی تعداد نمونه برداری های صورت گرفته از جمعیت های آبزیان مراکز تکثیر وپرورش  از این واحدها را توسط کارشناسان اداره آبزیان این اداره کل تعداد 9323 مورد اعلام کرد و افزود بر روی نمونه های اخذ شده، انواع آزمایشات ویروسی، میکروبی، انگلی و قارچی انجام پذیرفت.

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران با تاکید بر توان تخصصی آزمایشگاه منطقه ایی مرکز بررسی وتشخیص  بیماری های ویروسی ماهیان سردآبی  واقع دراستان مازندران گفت : کلیه آزمایشات ویروسی توسط آزمایشگاه یادشده انجام شده و این مرکز با امکانات فنی  قابل ملاحظه وکارشناسان مجرب آماده ارائه خدمات بهداشتی درسطح منطقه میباشد .

رضوانی در پایان خاطرنشان ساخت: با توجه به ظرفیت بالای تکثیر و پرورش آبزیان در استان، توجه به ملاحضات و مقررات بهداشتی وقرنطینه ای واخذ گواهی حمل بهداشتی  ونیز عدم مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها و سموم و مواد ممنوعه مخاطره آمیز دراین صنعت در مازندران می‌تواند سبب کاهش رخداد بیماری ها درجمعیت های آبزیان پرورشی وارتقاء کیفی تولید وتضمین  سلامت شهروندان با  مصرف ماهی بوده و نیز شاهد اشتغال پایدار در استان باشیم.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 235925
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید