• 1396/02/31 - 12:00
  • تعداد بازدید : 232
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی برای متصدیان رستورانها و آشپزخانه ها توسط دامپزشکی آمل

یکدوره کلاس آموزشی – ترویجی برای متصدیان واحدهای صنفی رستوران داران و آشپزخانه داران در شهرستان آمل برگزار شد.

به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان آمل کلاس آموزشی- ترویجی با عنوان اهمیت تامین بهداشتی مواد اولیه در غذاهای مصرفی برای متصدیان واحدهای صنفی رستوران داران و آشپزخانه داران در شهرستان آمل با حضور بیش از 50 نفر از این متصدیان برگزار شد.


در این کلاس که کارشناسان این اداره نیز حضور داشتند ضمن توزیع پمفلتهای آموزشی نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی، افراد با روشهای پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک انسان و حیوان بویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و روشهای مجاز تهیه، نگهداری و مصرف انواع فرآورده های خام دامی  آشنا شدند.





  • گروه خبری :
  • کد خبر : 235600
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید