سلامت دام های عید قربان توسط اداره كل دامپزشكی مازندران تائید میگردد
88 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی سلامت دام و لاشه های دام عید قربان را تائید میکنند.
مدیر كل دامپزشكی استان مازندران در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان ضمن تبریك بمناسبت این عید بزرگ مسلمین تاكید كرد 60 اكیپ ثابت و 28 اكیپ سیار اداره كل دامپزشكی استان مازندران متشكل از 44 نفر دامپزشك ، 64 نفر بازرس بهداشتی گوشت و 16 نفر روحانی ناظر شرعی نظارت های بهداشتی لازم را در دو روز قبل از عید قربان در میادین عرضه دام زنده و در روز عید سعید قربان در سطح شهرها كنترل و نظارت دارند . دكتر مجید مختاری با اعلام خبر فوق افزود از دو روز قبل از عید قربان اكیپ های مستقر در میادین عرضه دام زنده شهروندان را در خرید دام زنده سالم یاری میكنند وی با تاكید بر این امر كه هم استانی های عزیز قبل از خرید دام زنده می توانند با مراجعه به چادر ها و خودروهای دامپزشكی كه در آن محل حضور دارند افزود در این اكیپ ها همكاران بازرس و دامپزشكان حضور دارند كه میتوانند سلامت دام زنده خریداری شده را تائید كنند . مختاری در ادامه با اشاره به این مطلب كه كلیه ادارات دامپزشكی شهرستانها در سطح استان در روز عید قربان آماده ارائه خدمات به شهروندان می باشند افزود كارشناسان دامپزشكی و روحانی ناظر شرعی نیز در روز عید قربان در ادارات دامپزشكی حضور داشته و شهروندان می توانند با تماس تلفنی و یا حضوری به ادارات دامپزشكی پاسخ سوالات بهداشتی و شرعی خود را داشته باشند . مدیر كل دامپزشكی استان مازندران در پایان از هم استانیهای عزیز درخواست نمود كه بمنظور جلوگیری از بروز و شیوع انواع بیماریهای مشترك بین انسان و حیوان ضمن همكاری با مامورین دامپزشكی تلاش نمایند تا دام های خود را در كشتارگاههای دام شهر ها با حضور ناظرین بهداشتی دامپزشكی و روحانیون ناظر شرعی كشتار نموده و سپس به منزل حمل نمایند . وی تاكید نمود گوشت دام قربانی شده باید حدود 24 ساعت در دمای یخچال ( 4 – 0 درجه سانتیگراد ) نگهداری و سپس مصرف گردد .
نظر دهید