• 1395/08/25 - 12:00
  • تعداد بازدید : 194
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضبط و معدوم سازی ماهی فاسد در نوشهر

به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان نوشهر کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی مقدار 27 کیلوگرم ماهی فاسد را که از نظر ارگانولپتیکی غیر قابل مصرف بود، شناسایی و معدوم سازی کردند.

دکتر اسلامی مسئول اداره دامپزشکی شهرستان نوشهر نشانه های ماهی سالم را از روی چشم، بدن، آبشش و فلس ماهی به شرح ذیل تشریح کرد:


پوست ماهی سالم، براق، شفاف و مرطوب و دارای چشمانی روشن و شفاف و کمی برجسته می باشد . رنگ آبشش ها صورتی رنگ یا صورتی مایل به قرمز بوده و فلس ماهی تازه محکم بوده و به راحتی از بدن ماهی جدا نمی شود.


وی یکی از مهمترین علایم ماهی تازه را به جا ماندن اثر انگشت بعد از فشار به بدن ماهی  اعلام کرد و اظهار داشت، با انگشت دست خود به پوست بدن ماهی فشار وارد کنید. به طور طبیعی در محل این فشار فرورفتگی ایجاد می شود حال اگر این فرورفتگی به سرعت به حالت اولیه بازگشت، این نشانه یک ماهی سالم و تازه است ولی در صورتی که به همان حالت باقی ماند به تازگی ماهی شک کنید.


بوی نامطبوع از بدن ماهی، ناشی از فساد در ماهی بوده و ایشان در ادامه با اشاره به بوی خاص ماهی گفت: ماهی را بو کنید چرا که ماهی تازه بوی آب دریا و ماهی مانده بوی آمونیاک می دهد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 236294
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید