افتتاح کارگاه بسته بندی گوشت در مازندران بمناسبت روزملی دامپزشکی
یک واحد کارگاه بسته بندی گوشت در شهرستان قائمشهر بمناسبت فرا رسیدن 14 مهر ماه روز ملی دامپزشکی آغاز به فعالیت نمود.
در مراسم افتتاحیه این کارگاه رضوانی مدیر کل دامپزشکی استان مازندران، معلمی نماینده خبرگان رهبری در استان و امام جمعه این شهرستان و دیگر مسئولین شهرستانی حضور داشتند.
این واحد با ظرفیت تولید سالانه 720 تن گوشت قرمز و 450 تن گوشت مرغ با کارآفرینی مستقیم 30 تن و غیر مستقیم 50 تن از روز ملی دامپزشکی فعالیت خود را در زمینه بسته بندی و عرضه گوشت سالم و بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی مازندران آغاز نمود.
نظر دهید