• 1396/08/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 275
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرزده مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از چند واحد تحت پوشش در غرب مازندران

مدیر کل دامپزشکی استان مازندران در روز یکشنبه 30 مهرماه سال جاری با حضور در منطقه غرب استان مازندران از 3 واحد کشتارگاه طیور و یک واحد بسته بندی آلایش های خوراکی مرغ بازدید کارشناسی نمود.

دکتر سید حسین رضوانی در این بازدیدها بر نحوه استحصال مرغ بسته بندی شده و بهداشتی این واحدهای کشتارگاهی تاکید کرد و افزود: مردم باید با حضور و نظارت شبانه روزی بازرسان و کارشناسان بهداشتی دامپزشکی بر تولید، نگهداری و عرضه مواد پروتئینی اطمینان خاطر داشته باشند به شرطی که به توصیه های بهداشتی دامپزشکی توجه ویژه داشته باشند.


وی در خصوص عرضه مرغ بهداشتی گفت: هم اکنون مازندران در 17 واحد فعال کشتارگاه صنعتی طیور، مرغ ها را بصورت بسته بندی و با مشخصات در بازار عرضه می شود و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در عرضه مرغ توسط بازرسان دامپزشکی با متخلفان بشدت برخورد قانونی بعمل خواهد آمد.


ایشان با اشاره به حضور دامپزشکان بخش دولتی و خصوصی در زمان فعالیت کشتارگاه تصریح کرد: کلیه مراحل تولید مرغ بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی صورت گرفته و مسئولین فنی بهداشتی مستقر در این واحدها بمحض مواجهه با بیماری و یا موارد مشکوک و غیر عادی از عرضه این محصولات جلوگیری می کنند.


رضوانی در این بازدید یکروزه با حضور در یکی از کارگاه های بسته بندی آلایش های خوراکی مرغ( سنگدان، دل و جگر)، تذکرات لازم را ابلاغ و تاکید داشت : در صورت عدم رعایت ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور در پروسه بسته بندی این محصولات، از فعالیت این واحد جلوگیری خواهد کرد.


شایان ذکر است عرضه هر گونه مرغ و یا آلایش خوراکی مرغ بصورت فله ممنوع بوده و این محصولات باید بسته بندی و دارای لیبل مشخصات عرضه شوند و در لیبل مشخصاتی نظیر تاریخ تولید، انقضاء ، شرایط نگهداری، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی ، لوگوی دامپزشکی و نام و آدرس واحد تولیدی در آن درج شده باشد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 235906
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید