بازدید نظارتی کارشناسان دامپزشکی استان مازندران از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در تعطیلات نوروزی
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از انجام6983 مورد بازدید کارشناسی توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی در سطح استان ویژه نوروز 1399خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران دکتر سید حسین رضوانی اظهار داشت: در راستای اجرای طرح کنترل و تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز 99 ، بازرسان و کارشناسان دامپزشکی استان مازندران با انجام 6983 مورد بازرسی سرزده از اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بر روند تولید و توزیع بهداشتی این محصولات پروتئینی نظارت داشتند.
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران با اعلام این خبر گفت، این طرح که از 25 اسفند سال 1398 آغاز و تا 15 فروردین 1399 ادامه داشت بازرسان بهداشتی با حضور در کشتارگاه های دام و طیور، قصابیها، مرغ فروشی ها، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی و سایر مراکز تحت نظارت ، علاوه بر تاکید هشدارهای بهداشتی دامپزشکی و رعایت بهداشت فردی و محیطی در محل کار ، ضوابط و مقررات دامپزشکی را یادآور و با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی نمودند.
ایشان با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت، بر اساس دستورالعمل های ستاد مقابله با کرونا ، دامپزشکی بعنوان یک دستگاه سلامت محور که برقراری امنیت غذائی و تامین سلامت دام و فرآورده های آن را بعهده دارد در طول ایام تعطیلات نوروزی با برقراری کشیک کارشناسان و تشکیل اکیپ های ثابت و سیار، در برخی از مشاغلی که بر اساس دستورالعملهای ابلاغی مثل قصابیها و مرغ فروشی ها و یا کشتارگاه های دام و طیور که نباید تعطیل می شدند و باید با فعالیت روزمره خود مایحتاج ضروری جامعه را تامین می کردند نظارتهای بهداشتی داشته و بنابراین ادارات دامپزشکی شهرستانها و ستاد در استان به هیچ عنوان تعطیل نبودند.
رضوانی در پایان به مردم اطمینان خاطر داد، دامپزشکی همچنان به وظیفه ذاتی خود با قوت عمل خواهد کرد و شهروندان تا زمانیکه به هشدارهای بهداشتی دامپزشکی توجه داشته باشند و مواد پروتئینی مصرفی خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی که دارای لیبل محصول بوده تهیه نمایند سلامت خود و خانواده خود را تضمین می کنند و تاکید داشت، در منازل حتماً در زمان تمیز کردن مرغ و گوشت از دستکش استفاده کنند.
نظر دهید