رییس دامپزشکی جویبار: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دام هیچ علائمی ندارد
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی جویبار ، دکتر روح الله جمشیدی رییس دامپزشکی جویبار به دامداران هشدار داد برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نسبت به سمپاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام علیه کنه ها اقدام کنند.
وی به شهروندان توصیه کرد گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از مصرف گوشت حیوان تازه ذبح شده جدا پرهیز کنند.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که از طریق گزش کنه ها به دام و یا انسان منتقل و انسان ها نیز با مصرف گوشت حیوان تازه ذبح شده ممکنه به این بیماری خطرناکمبتلا شوند.
رییس دامپزشکی جویبار گفت ؛ در صورتیکه لاشه دام در کشتارگاه صنعتی ذبح و بعد از گذشتن ۲۴ ساعت لاشه در پیش سردکن در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد قرار گیرد عوامل بیماریزا از بینمی روند.
نظر دهید