عملکرد نظارتی دامپزشکی تنکابن در ماه مبارک رمضان
در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان، اکیپ های نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان تنکابن نظارت داشتند.
به گزارش اداره دامپزشکی شهرستان تنکابن، در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان، اکیپ های نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان همه روزه بر نحوه تولید و توزیع و فرآوری فرآورده ها ی خام دامی نظارت داشته و در اجرای این طرح اکیپ های عملیاتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی تعداد 293 مورد بازدید انجام گرفته و در این بازدید ها بالغ بر 1100 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی شامل گوشت مرغ و گاو و گوسفند و وانواع آلایش دامی ضبط و در محل عرضه و با حضور متصدی این واحد ها معدوم سازی شده است .
دکتر حاتمی با بیان این مطلب که پرسنل خدوم دامپزشکی همواره در خط مقدم حفظ بهداشت فرآورده های استحصالی دامی بوده و بهداشت عمومی جامعه را تامین می کنند افزود: این طرحها اختصاص به ایام خاصی نداشته و نیروهای اداره در تمام طول سال مشغول انجام وظیفه بمنظور تامین سلامت عمومی جامعه خواهند بود.
وی گفت: این مقدار معدومی بدلایل مختلف از جمله شرایط نامناسب نگهداری، فرآوری گوشت مرغ بصورت غیر بهداشتی و لاشه های غیر قابل استفاده کشتاری از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
نظر دهید