• 1390/12/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 151
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

كنترل اماكن عرضه مواد پروتئینی توسط بازرسین بهداشتی دامپزشكی مازندران در ایام نوروز

کارشناسان و بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان مازندران با اجرای طرحی در ایام نوروز سال 91 بر نحوه عرضه انواع فرآورده های خام دامی در سطح استان نظارت می کنند .

مدیر كل دامپزشكی استان مازندران با اعلام خبر فوق افزود بر اساس سیاست های سازمان دامپزشكی كشور و به استناد دستور العمل های صادره ، اداره كل دامپزشكی استان مازندران از 20 اسفند ماه سال 1390 تا 20 فروردین سال 91 بمدت یكماه با تشكیل اكیپ های ثابت و سیار در سطح استان بر نحوه عرضه انواع فرآورده های خام دامی نظارت می كند . دكتر مجید مختاری در ادامه افزود با تدابیر اتخاذی با توجه به اینكه استان مازندران در ایام نوروز هر ساله پذیرای مسافرین نوروزی می باشد این مهم ، ما را بر این میدارد تا با كنترل و نظارتهای بیشتر بر مراكز عرضه مواد پروتئینی سلامت مسافرین نوروزی را تامین نمائیم لذا در همین راستا  این اداره كل با تشكیل 34 اكیپ سیار جهت نظارت بر كارخانجات ، سردخانه های نگهداری مواد پروتئینی ، رستورانها و كلیه مراكز تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی و نیز 17 اكیپ ثابت مستقردر شبكه های دامپزشكی شهرستانها آرامش خاطر را در زمینه مصرف مواد غذایی در بین مسافرین تامین می نماییم . وی با اشاره به اینكه شبكه های دامپزشكی شهرستانها در طول تعطیلات ایام نوروزی با استقرار كارشناس كشیك آماده پاسخگویی به سوالات مسافرین و هم استانیهای عزیز می باشد افزود كلیه افراد در صورت مشاهده عرضه فرآورده های خام دامی بصورت غیر مجاز و یا غیر بهداشتی می توانند با تماس با شبكه های دامپزشكی شهرستان مورد نظر ، موضوع را اطلاع داده تا اقدامات قانونی لازم بعمل آید . مختاری در پایان افزود : این اداره كل در جهت اطلاع رسانی اقدام به چاپ پمفلت ها و بروشورهای بهداشتی نموده است كه توسط همكاران در طول این ایام توزیع میگردد و مسافرین عزیز می توانند با مطالعه این بروشورها در مواقع خرید انواع مواد پروتئینی دقت لازم را داشته باشند .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 236127
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید