• 1391/04/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 178
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مدیر كل دامپزشكی استان مازندران : نظارت بهداشتی دامپزشكی بر نحوه تولید و عرضه انواع فرآورده های خام دامی تضمین سلامت محصول می باشد

مدیر كل دامپزشكی استان مازندران در گفتگویی اعلام نمود با توجه به نظارت بهداشتی دامپزشكی بر انواع فرآورده های خام دامی مردم می توانند با آسودگی خاطر نسبت به تهیه و مصرف آنها دقت نمایند بشرطی كه به علامت استاندار و تاریخ تولید و انقضاء آن نیز توجه داشته باشند . دكتر مجید مختاری در ادامه افزود : بازرسین بهداشتی دامپزشكی دولتی در بازدید های ادواری خود از مراكز تولید ، نگهداری و عرضه محصولات و فرآورده های خام دامی بر نحوه تولید و عرضه آنها نظارت دقیق داشته و حضور نمایندگان و دامپزشكان بخش خصوصی در تمامی مراحل تولید ( زمان فعالیت كارگاه ) این محصولات اطمینان خاطر را جهت مصرف آنها فراهم می آورند . مختاری در ادامه افزود مردم باید هنگام خرید اینگونه محصولات به لیبل و یا برچسب محصول دقت نمایند تا محصول خریداری شده علاوه بر علامت استاندار و تاریخ تولید و انقضاء ، دارای كد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد . وی در پایان به بازدید كارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشكی از اینگونه مراكز اشاره كرد و گفت در سه ماهه اول سال جاری تعداد 27 هزار مورد بازرسی بهداشتی دامپزشكی از مراكز یاد شده ، تعداد 595 مورد دارای تخلفات بهداشتی در نحوه تولید ، نگهداری و عرضه این فرآورده ها بوده اند كه ضمن تذكرات لازم به واحدهای مزبور مواردی نیز از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری می باشد .

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 235382
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید