معدوم سازی 340 كیلوگرم ماهی فاسد در چالوس
كارشناسان و بازرسین بهداشتی اداره دامپزشكی شهرستان چالوس در بازدید های ادواری خود از مراكز تولید ، نگهداری و عرضه مواد پروتئینی مقدار 340كیلو گرم ماهی سفید را از یكی از سردخانه های یك واحد رستوران بدلیل آلودگی های ارگانولپتیكی ( ظاهری ) غیر قابل مصرف تشخیص و با دستور مقام قضایی ضبط و پس از بررسی های لازم معدوم نمودند . مهندس صفر علی رضوی زاده با بیان این مطلب كه كارشناسان اداره دامپزشكی این شهرستان بر نحوه تولید ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی نظارتهای لازم را دارند افزود ، بازدید های ادواری از این مراكز به شدت انجام می پذیرد و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی با هماهنگی نیروی انتظامی و دستگاه محترم قضایی با چنین مواردی برخورد قانونی انجام می پذیرد . رضوی زاده در پایان از شهروندان چالوسی درخواست نمود در صورت مشاهده عرضه غیر بهداشتی مواد پروتئینی موارد را طی تماس تلفنی به اداره دامپزشكی اطلاع تا اقدامات قانونی لازم معمول گردد .
نظر دهید