معدوم سازی مقدار 14 تن آلایش غیر خوراكی مرغ در مازندران
مدیر كل دامپزشكی استان مازندران اعلام كرد : كارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی این اداره كل در راستای وظایف و مسئولیت بهداشتی خود و نظارت بر واحدهای صنفی عرضه كننده فرآورده های خام دامی ، مؤفق به ضبط مقدار 8435 كیلوگرم پای مرغ و مقدار 5500 كیلوگرم اسكلت مرغ در یكی از كارگاههای فرآوری آلایش غیر خوراكی در شهرستان آمل شدند و پس از بررسی های بعمل آمده محموله فوق غیر قابل مصرف تشخیص و معدوم گردید . دكتر مجید مختاری گفت : با توجه به تقلبات و تخلفات احتمالی از سوی برخی سودجویان ، به همشهریان عزیز توصیه نمود از خرید و مصرف فرآورده های خام دامی بدون مهر و یا برچسب دامپزشكی خودداری نمایند و تاكید نمود مصرف كنندگان محترم در هنگام قطعه بندی و شستشوی گوشت از دستكش استفاده نمایند. وی در ادامه اظهار داشت هر گونه قطعه بندی و استخوان گیری مرغ ، تهیه شنسل و جوجه كباب در فروشگاهها غیر بهداشتی و ممنوع می باشد و هم استانیهای عزیز برای پیشگیری از ابتلای به بیماری های مشترك بین انسان و دام از مصرف فرآورده های خام دامی بصورت خام یا نیم پز جداً خودداری نمایند . دكتر مختاری به غیر بهداشتی و ممنوع بودن عرضه دل ، جگر ، سنگدان و پای مرغ بدون بسته بندی معتبر اشاره كرد و گفت شهروندان عزیز در صورت برخورد با چنین مواردی می توانند با مامورین نظارت بهداشتی دامپزشكی مستقر در شبكه دامپزشكی شهرستانها تماس حاصل نموده تا اقدامات قانونی لازم معمول گردد. مدیر كل دامپزشكی مازندران به تولیدكنندگان واحدهای صنعتی و فرآورده های گوشتی و رستورانها و آشپزخانه های مركزی هشدار داد تا صرفا مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از واحدهای مجاز و دارای پروانه بهداشتی دامپزشكی تهیه نمایند كه در صورت مشاهده توسط كارشناسان بهداشتی دامپزشكی در بازدیدهای ادواری ، واحدهای متخلف به مراجع قضایی معرفی میگردند.
نظر دهید