• 1397/03/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 531
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مهر بهداشتی دامپزشکی و برچسب تگ روی لاشه دام کشتار شده یعنی سلامت مصرف کنندگان

رئیس اداره دامپزشکی جویبار اظهار کرد:کلیه لاشه دامهای کشتار شده موجود در قصابی باید مهمور به مهر بهداشتی دامپزشکی و برچسب تگ باشد.

دکتر مرتضی آقاجانی در ادامه گفت: از آنجائیکه گوشت مصرفی در شهرستان جویبار از نزدیکترین کشتارگاه صنعتی دام واقع در جاده جویبار ساری تامین می شود باید کلیه لاشه ها علاوه بر مهر بهداشتی دامپزشکی، برچسب مشخصات ( تگ ) نیز داشته باشند.



وی خاطرنشان ساخت: لاشه هایی که فاقد مشخصات یاد شده باشند یعنی خارج از ضوابط بهداشتی دامپزشکی کشتار شدند و بازرسان ما با بازدید های ادواری از مراکز عرضه گوشت در شهرستان در صورت مشاهده چنین مواردی علاوه بر ضبط گوشت، نسبت به معرفی افراد خاطی به مراجع قضایی اقدام می کنند.



آقاجانی گفت: در راستای این اقدامات، کارشناسان دامپزشکی جویبار متصدیان 5 واحد قصابی را که اقدام به عرضه غیر مجاز گوشت در شهرستان میکردند ضمن معرفی به مراجع قضایی، احکام بازدارنده ای برایشان صادر شد که در این احکام صادره از حبس تا شلاق و جریمه نقدی در وجه دولت مشاهده می شود.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 125005
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید