• 1402/11/02 - 07:33
  • تعداد بازدید : 918
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دکتر جمشیدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان جویبار:

معدوم سازی بیش از 1 تن خمیر مرغ در کشتارگاه جویبار

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی جویبار دکتر جمشیدی رئیس اداره این شهرستان گفت: در راستای کنترل و نظارت بهداشتی از کشتارگاه شهرستان جویبار توسط همکاران واحد نظارت این اداره در بررسی و بازدید به عمل آمده مقدار 1496 کیلوگرم خمیر مرغ غیر بهداشتی و فاقد مجوز دامپزشکی ضبط و تحت نظارت کارشناسان حقوقی اداره کل دامپزشکی تبدیل به ضایعات خوراک دام گردید.

دکتر جمشیدی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل و مقررات سازمان دامپزشکی کشور همکاران ما در واحد نظارت بر مراکز عرضه و تولید فرآورده های خام دامی با تلاش شبانه روزی به طور مستمر از این مراکز بازدید و نکات لازم را در خصوص رعایت مسائل و مقررات بهداشتی و سازمانی را ارائه می دهند.

وی افزود: طی پروسه کشتار تا توزیع شامل: گرفتن مجوز بهداشتی حمل توسط مرغدار و صدور آن برای خودروهای واجد شرایط و بررسی محموله‌ها تا کشتارگاه و تخلیه در محل کشتارگاه، نظارت های بهداشتی وشرعی بر کلیه مراحل کشتار و بسته بندی، بارگیری مرغ استحصالی و توزیع می باشد که همگی با نظارت کارشناسان دامپزشکی می باشد.

جمشیدی در پایان گفت: حفظ سلامت شهروندان خط قرمز دامپزشکی می باشد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی برخورد جدی با فرد خاطی صورت می گیرد.

  • گروه خبری : اخبارشهرستان صفحه اصلی,شهرستان جویبار,گروه خبری
  • کد خبر : 313972
کلمات کلیدی
روابط عمومی

روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید