حمزه آقاپور کاظمی، سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران عنوان کرد:
اجرای دقیق مصوبات قرارگاه امنیت غذایی عامل آرامش بازار گوشت سفید و قرمز
جلسات قرارگاه امنیت غذایی استان به طور منظم با حضور مدیران جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی مازندران به طور منظم تشکیل می شود و بازدید های شبانه سرزده از کشتارگاه ها ادامه دارد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران، حمزه آقاپور کاظمی، سرپرست اداره کل از تشکیل جلسات قرارگاه امنیت غذایی استان از ماه پایانی سال گذشته خبر داد و ادامه داد: این جلسات به صورت وبیناری هر روز از ساعت ۶:۳۰ صبح برگزار شده است و در حال حاضر نیز به دلیل پیش رو بودن تعطیلات عید سعید فطر، این جلسات جهت جلوگیری از بروز احتمالی مشکلات در تامین و توزیع کالاهای اساسی برای هم استانی ها و مسافران ادامه دارد.
وی هدف از برگزاری این قرارگاه را تعیین نیازمندی کالای اساسی و تنظیم بازارعنوان کرد و افزود: خداروشکر با هماهنگی بین سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و اداره کل دامپزشکی استان اقدامات خوبی جهت حفظ آرامش بازار صورت گرفته است که امیدواریم روزهای پایانی ماه مبارک رمضان را با تدابیر لازم پیش ببریم و مشکلی در تامین و توزیع کالاهای اساسی نداشته باشیم.
آقاپورکاظمی تصریح کرد: در این ایام علاوه بر اینکه کلیه ناظرین بهداشتی و شرعی اداره کل دامپزشکی استان در کشتارگاه ها کشیک هستند بنده و مدیران سازمان جهاد کشاورزی نیز به صورت شبانه و سرزده از این کشتارگاه ها بازدید خواهیم داشت تا در خصوص اجرای دقیق مصوبات ستاد تنظیم بازار و امنیت غذایی نظارت لازم صورت گیرد
نظر دهید