اجرای طرح ارتقاء توانمندی کارشناسان فنی اداره دامپزشکی مازندران
دکتر حسین زاده معاون سلامت اداره کل دامپزشکی مازندران گفت:یکی از برنامههای دامپزشکی در زمینه ایجاد ایمنی غذایی و تامین بهداشت و سلامت تولیدات دامی، نظارت بر فرآیند تولید خوراک دام و طیور در کارخانجات میباشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران کارگروه آموزشی کارشناسان فنی واحد نظارت اداره دامپزشکی مازندران و شهرستان ها و با حضور دکتر حسین زاده معاون سلامت اداره دامپزشکی مازندران در یکی از واحدهای تولید خوراک دام و طیور این استان برگزار شد.
دکتر حسین زاده با بیان اینکه یکی از برنامههای دامپزشکی در زمینه ایجاد ایمنی غذایی و تامین بهداشت و سلامت تولیدات دامی، نظارت بر فرآیند تولید خوراک دام و طیور در کارخانجات میباشد گفت: در این کارگروه آموزشی ضمن بازدید از خط تولید این واحد، نکات آموزشی و کاربردی را در خصوص نحوه بازدید، نمونهبرداری و ممیزی در اختیار همکاران شهرستان قرار دادند.
حسین زاده افزود: شناسایی مخاطرات ناشی از عوامل مختلف فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و آلرژنها و بررسی حفظ ارزش غذایی خوراک استحصالی در دستور کار دامپزشکی است که در زمان بازدید ها، بر نحوه ساخت، تجهیز، به کارگیری از ادوات مختلف و صدور پروانه بهداشتی و استقرار دامپزشک مسئول بهداشتی همچنین ارزیابی عملکرد واحد مطابق با دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور ارزیابی و نمونه برداریهای ادواری با هدف انجام آزمایشهای میشود.
همچنین در نشست آموزشی پس از بازدید نیز، معاون محترم سلامت و همکاران نظارت ستاد، در خصوص آخرین ضوابط و دستورالعملهای سازمان در حوزه نظارت و صدور پروانه، توضیحات لازم را ارائه نمودند.
نظر دهید