• 1391/12/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 164
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشكی مازندران در خصوص نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی استان مازندران از مردم خواست تا جهت پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک ، نکات بهداشتی را در نگهداری ماهیان قرمز رعایت نمایند.

روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان مازندران درخصوص رعایت نكات بهداشتی در زمان نگهداری ماهی قرمز اعلام كرد : با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال و تهیه ماهی قرمز توسط مردم، برای استفاده در سفره هفت سین، لازم است نكات بهداشتی از جمله عدم دستكاری ماهی قرمز توسط كودكان و جدا سازی ماهیان بیمار از ماهیان سالم وضدعفونی ظروف نگهداری ماهی قرمز اقدام گردد.


همچنین در خصوص اصول نگهداری ماهی قرمز اعلام كرد : مناسب ترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد و در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد، آسیب پذیر می باشندو تغییرات ناگهانی دما نیز می تواند باعث مرگ ماهی شود.


ماهی قرمز بایستی با غذاهای كم پروتئین و سرشار از كربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است كه غذا در سطح آب شناور بماند. به ماهی قرمز بایستی دو بار در روز غذا داد و غذا دهی به اندازه ای باشد كه در مدت یك یا دو دقیقه آن را مصرف نماید غذا دهی بیش از حد باعث انباشته شدن مواد آلی و دفعی و در نتیجه مسمومیت ماهی خواهد شد.


 در رابطه با آب مورد استفاده نیز بایستی نسبت به كلر زدایی آب شهری اقدام گردد به صورتیكه، 48 ساعت قبل از ورود ماهی، آب در ظروف دهان گشاد نگهداری گردد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 235556
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید